Overnatting (stengt)

Høsten 2020 er UWC Campus og Connect-byggene stengt for privatpersoner og grupper, unntatt leirskole, grunnet smittevernstiltak. Ta kontakt med oss dersom du ønsker tilbud på overnatting & arrangement for 2021.

UWC connect tilbyr overnatting i bygga Thor Heyerdahl (72 sengeplassar), og Henry Dunant (18 sengeplassar). Henry Dunant har også eit praktisk kjøkken samt ein konferansesal som kan nyttast som felles opphaldsrom.

Sovesal

Sovesalane er luftige og kvart rom har eige bad. Romma har opp til 8 sengeplassar fordelt på fire køyer, samt ei sitjegruppe.

Familierom

Vi har små og store familierom, med alt frå 3 til 8 sengar. Vi har óg moglegheit til å setje inn barnesenger i nokre rom. Kvart rom har eige bad.

Enkelt​rom

Vi kan tilby enkle rom til dei som ynskjer det. Nokre av romma er utstyrt med enkel kjøkkengrop og passer godt til lengre opphald. Alle romma har eige bad.

På jakt etter ein stad å arrangere ei samling i jobbsamanheng eller privat? Sjekk ut våre utleigefasilitetar.

Henvending om overnatting

Du kan nytte kontaktskjemaet under til å sende ei henvending om booking av overnatting til oss. Vi tek kontakt med deg så raskt som råd med ei bekrefting om vi kan ta imot deg/dykk i det aktuelle tidsrommet.

For grupper på meir enn 8 personar, ver vennleg å kontakte oss på connect@uwcrcn.no.

Om du ønskjer meir enn eitt rom, ver venleg å kontakte oss på connect@uwcrcn.no.

Måltid
Frukost 100,-Lunch 125,-Middag 150,-