Bergen Næringsråd vitja Haugland!

Årest traineekull frå Bergen Næringsråd vitja UWC Røde Kors Nordisk i starten av september.!

For andre året på rad tok Bergen Næringsråd med sitt traineekull til Haugland. Ei helg fult med opplevingar, nye inntrykk og hardt arbeid!
Framtid og bærekraft var fokus for helgas samling og saman med studentane ved skulen jobba traineeane for å finne løysingar på verda sine utfordringar. Bjørn K. Haugland frå DNV GL deltok på samlinga og starta dei heile med eit inspirerande fordrag for både studentar, tilsette og traineer om muligheiter for å nå bærekraftsmåla.

«We cannot solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.» Albert Einstein

I tillegg til mykje hardt arbeid vart det også tid til både teambuilding, avslapping og gode samtaler rundt eit betre måltid. Både yoga, kajakk og stand up paddleboard stod på programmet denne helga, sola skinte og nye minner vart skapt på Haugland!
I løpet av helga fekk Bergen Næringsråd også filma mykje. Kopier gjerne denne inn i din nettlesar for å sjå meir frå samlinga. https://www.facebook.com/bergenchamber/videos/240566259959663/

Vi er svært glade for å få besøk av Bergen Næringsråd og ser fram til neste inspirerande samling!

«Flott natur finn ein i heile Noreg, men det unike med Haugland er menneska som er akkurat her. Studentane som kjem frå heile verda gir perspektiv og inntrykk som ein ikkje finn nokon anna stad i Noreg.» – Adm. Dir Bergen Nærinsgråd, Marit Warncke