Opplev verda på
UWC Leirskule

På Haugland har det blitt arrangert leirskule i over 30 år. Vår lange erfaring, deltaking av ungdomar frå heile verda og unike tilbod sikrar ei leirskuleveke borna aldri vil gløyme!

Opplev verda på UWC Leirskule!

Hos oss blir borna kjent med menneske frå heile verda og i tillegg til kjekke aktivitetar får borna ein unik muligheit til å praktisere engelsk ei heil veke!

Nye Aktivitetstilbod

I 2018 står det nye Nordiske tunet klart og vi gler oss til å introdusere tradisjonell steinomnsbaking som ein del av leirskuleprogrammet!

Livet på UWC Leirskule

Eit leirskuleopphald inneheld læring og minner for livet. Sjå video her for ein smakebit på alt ein får oppleve i løpet av ei veke på UWC Leirskule!

Ein viktig del av eit leirskuleoppghald er aktivitetane ein er med på. La oss vise deg vårt tilbod.

Våre aktivitetstilbod

Eit leirskuleopphald skal vere både trygt og komfortabelt. Vi har alt du treng.

Våre fasilitetar

Lurer du på når vi har ledig kapasitet? Sjekk leirskulekalenderen for å finne ei veke som passar dere.

Lyst til å besøke oss?

Nytt kontaktskjemaet under så tar vi kontakt, eller ta kontakt med oss direkte på telefon +47 577 37 021 eller på e-post leirskule@uwcrcn.no.

Siste frå Facebook

Ikkje kvar dag ein lagar pizza til 100 stk! Kjekk avslutning på leirskule-sesongen for alle dei flinke studentane som er med på å gjere UWC leirskule heilt unik for alle besøkende elevar🇧🇷🇧🇪🇧🇫🇨🇱🇨🇴🇨🇵🇩🇰🇫🇮🇫🇷🇮🇹🇯🇵🇱🇸🇲🇬🇵🇷🇸🇯🇦🇹🇧🇫 ... See MoreSee Less

Besøk oss på Facebook!

Utvikla av Finurlig | finurlig.no
Personvern og cookies